Despre noi

Singurul loc unde poti gasi sticla PLANITHERM 4S care te bucura de de temperaturi perfecte si lumina ideala indiferent de anotimp. Cu PLANITHERM 4S faci economii substantiale de energie pe toata perioada anului. Cheltuielile atat pentru racire cat si pentru incalzire se reduc considerabil

Despre noi

FABRICA DE FERESTRE

La Vasile PVC S.R.L.

Societatea „LA VASILE PVC” SRL este o societate comerciala cu capital integral privat, infiintata in Februarie 2000, de catre unicul asociat si administrator al societatii Tanase Vasile.

Inca de la inceput societatea a promovat o politica de dezvoltare bazata pe respectul fata de clienti, profesionalism incredere, cautand sa satisfaca toate nevoile clientilor in ceea ce priveste calitatea serviciilor prestate produselor executate.

22 +

Ani de experienta

Informatii

Societatea dispune in acest moment de 40 angajati, iar pentru productie dispune de:

g878.png
O hala pentru realizarea geamului termoizolant, cu o suprafata de 680 m2
g878.png
O hala pentru realizarea completa a tarnplariei PVC, cu o suprafata de peste 500 m2 , dotata cu doua linii automate ce au o capacitate de productie de 180 de piese/zi (8h).

Activitatea noastra

Principalul obiect de activitate COD CAEN 2223 — Fabricarea articolelor din material plastic pentru constructii, adica realizarea tamplariei din PVC.

Incepand cu anul 2008 aplicam un Sistem Integrat de Management pentru calitate, mediu si sanatate si securitate ocupationala, conform cerintelor standardului SR EN ISO 9001:2001, ISO 14001:2005 si Specificatiei OHSAS 18001:2008.

Societatea dispune de o echipa tanara, dinamica si bine pregatita profesional cu experienta in domeniu de peste 12 ani, cativa dintre ei activand aproape de la inceputul societatii.
Performantele societatii au primit recunoastere atat pe plan local cat si national, astfel: in anul 2008 Camera de Comert Calarasi i-a acordat Premiul de Excelenta — Investitorul anului dar si locul I in acest domeniu de activitate in aceasta zona loc pe care ne-am clasat si in anii urmatori.

La Vasile PVC

FABRICA DE FERESTRE

Intre anii 2009 — 2011 Institutul National de Statistica a pozitionat firma noastra pe Locul 83 pe tara in acest domeniu, loc care ne onoreaza dar, in acelasi timp, ne obliga sa continuam pe aceasta linie.

Societatea este distribuitorul in zona de sud a tarii pentru profilele PVC marca VIVA PLAST BULGARIA, sub licenta austriaca, a feroneriei marca GU — Gretsch — Unitas GmbH / BKS GmbH — Germania si a feronerie Vorne — Turcia.

Societatea dispune in Municipiul Calarasi de un depozit cu o suprafata de 600 m2 pentru profile, plus magazin feronerie si accesoriile necesare: glafuri interior/exterior, paneluri albe si color, plase de insecte ,profile tamplarie  aluminiu  etc.

La Vasile PVC

Societatea dispune in acest moment de 40 angajati, iar pentru productie dispune de:

 • o hala pentru realizarea geamului termoizolant, cu o suprafata de 680 m2 dotata cu :
  • o linie automatizata marca CMS — I.TECH — TSI (Italia — Germania) cu o capacitate de productie de 500 mp/zi,
  • NOU achizitionata in septembrie 2022 o linie complet automatizata  de productie sticla termoizolanta formata din linie automata de spalare-asamblare-presare,robot de sigilare,sistem de manipulare sticla,extruder butil,sistem de producere apa pura si filtrare,linie automata de indoire bagheta distantier si umplere cu silicagel, masina prelucrare sticla laminata si masa sablare sticla .
 • o hala pentru realizarea completa a tarnplariei PVC, cu o suprafata de peste 500 m2 , dotata cu doua linii automate ce au o capacitate de productie de 180 de piese/zi (8h).
 • Incepand cu anul 2010 societatea dispune de marcajul CE pentru usi si ferestre din profilele PVC VIVA PLAST;
 • Ca materie prima pentru realizarea geamului termopan se folosesc numai produse din Italia (coltar, bagheta aluminiu, bagheta ornament) si Germania (butil, sigilant polisulfidic —marca Kommerling , sita moleculara — marca Greiner) iar pentru sticla principalul furnizor este SAINT GOBAIN GLASS ROMANIA SRL (lider mondial in domeniu).
 • Produsele executate din tamplarie de PVC sunt de trei categorii: cu 3,4 sau 5 camere culorile de baza care exista in stoc, find disponibile oricand, sunt alb, stejar auriu, mahon, nuc, wenghe si gri antracit. Profilele din categoria 3-4 camere au o latime a profilului de 60mm si o grosime a peretelui exterior de 2,8mm; cele de 5 camere au o latime a profilului de 70mm si o grosime a peretilor exteriori de 3mm.
 • Profilele VIVA PLAST au folie de culoare marca Renolit, cu o gama larga de culori (30 culori). Exista optiunea ca pe o parte sa fie o culoare (exterior) iar pe cealalta parte sa fie alta culoare (interior).
 • Profilele SALAMANDER STREAMLINE cu latimea de 76 mm au un design deosebit in pas cu noile tendinte. Streamline este un profil cu 5 sau 7 camere de izolare atat la rama cat si la cercevea, asigurand o inalta protectie termica si fonica, stabilitate maxima ferestrelor si o durata de viata certificata de institutele independente de 50 de ani.
 • Incepand cu anul 2008 cifra de afaceri a societatii noastre a depasit valoarea de 1,000,000 €, aceasta find in continua crestere, ajungand in 2019 sa isi dubleze valoarea si anume, 2,080,000 €.