Iİleri Kalıpçılık, produce sisteme pentru ferestre si usi intr-un complex industrial de productie situat in İstanbul Hadımköy amplasat pe o suprafata de 50.000 m.p., 36.000 m.p. reprezentand zona construita. Societate infiintata in 1985, in 2006 creeaza marca “Vorne” care ajunge in scurt timp o marca apreciata in sectorul de sisteme pentru ferestre si usi. Prin investitiile in tehnologie, prin calitatea certificata conform standardelor internationale, prin produsele care ofera un montaj simplu si usor, Vorne a fost consacrata “marca-lider” in sectorul sau.

Vorne are o gama variata de sisteme si accesorii cum ar fi Sistemul de Dubla Deschidere, Sistemul Simpla Deschidere, Vasistas, Dublu Canat, Deschidere in Plan Paralel, alaturi de Spaniolete cu Broasca si Broaste. Prin crearea de solutii inovatoare, cu mult peste asteptarile clientilor sai, Vorne este mereu intr-o continua dezvoltare a departamentului de Cercetare-Dezvoltare.

Dezvoltand proiecte cu entuziasmul de lider al sectorului, prin calitatea produselor, intelegerea si satisfacerea clientilor, Vorne ajunge intre primii pe plan intern si international, merit ce ii este recunoscut in 2007 prin Premiul de Performanta la Export si multe alte premii.

Din pozitia sa de lider in Turcia in sectorul Sistemelor pentru Ferestre si Usi, Vorne aduce o contributie importanta in dezvoltarea pietei prin obtinerea si impunerea certificarii calitatii conform Sistemului de Calitate ISO 9001:2008, Sistemului de Calitate a Mediului ISO 14001:2004, Sistemului de Sanatate si Protectie a Muncii BS OHSAS 18001:2007.

Lucrand in spirit de echipa la realizarea obiectivelor propuse, folosind tehnologie avansata in design, productie si prezentare, imbinand dinamismul si dezvoltarea personala permanenta a angajatilor, Vorne isi continua ascensiunea sa ca “marca recunoscuta in lume”.

VORNE garanteaza…

√ Initierea si implementarea sistemului de administrare a calitatii in proiectarea accesoriilor, pro­ductie si comercializare. Identificarea si aprobarea conform conditiilor ISO 9001:2008.

√ Placarea suprafetelor conform normelor EN.

√ VORNE asigura 10 ani garantie componentelor pe care le fabrica, numai daca se respecta regulile de aplicare, montaj si intretinere periodica, conform cerintelor din manualul de utilizare.