DESCRIERE GENERALA

Profilele PVC SALAMANDER vin din cel mai bun loc.

SALAMANDER are productia de profile PVC pentru ferestre si usi dar si centrul logistic in Bavaria, cu o lunga istorie, decenii de experienta si know-how.

Salamander si pantofii au fost mult timp doua cuvinte inseparabile, ca si spiritul intreprinzator si inventivitatea care au caracterizat compania inca de la inceput.

Jakob Sigle, fondatorul viitoarei Salamander AG, a fost un pionier al fabricarii industrializate a pantofilor. In 1885 el si-a fondat firma in Kornwestheim, Germania sub numele de Jakob Sigle – Productie si depozit, toate sortimentele de pantofi .

UTILIZARI

 • Sisteme pentru ferestre
  Ca parte reprezentativa a oricarei constructii, ferestrele sunt mai mult decat o simpla legatura cu exteriorul, design-ul acestora jucand un rol important in arhitectura casei. Fiind un element important al fatadelor, ferestrele trebuie deci sa asigure mai mult decat izolare termica si fonica superioara. Ele leaga lumea de afara de interior, imprimand caracter spatiului nostru privat.
  Cu ferestrele si usile SALAMANDER atingeti echilibrul perfect intre izolare si comunicare, astfel incat sa va bucurati pe deplin de stralucire si lumina vara, cat si de liniste si confort iarna fiind la adapost de orice intemperie.Ferestrele trebuie sa indeplineasca standarde ridicate de design, inalte norme tehnice, stabilitate in timp, rezistenta la incercari de efractie si la intemperii. Ele reflecta stilul nostru de viata si preferintele noastre.
 • Sisteme pentru usi
  Usile va reprezinta mai mult decat ati putea crede. Ele vorbesc despre stilul proprietarului, caracterul si personalitatea fiecaruia. Design-ul lor particular precum si exigentele clientilor in materie de securitate adauga noi provocari pentru producatori in fiecare zi. Salamander furnizeaza solutii pentru a acoperi o multitudine de cerinte tehnice si preferinte in materie de design.
  Toate sistemele SALAMANDER permit constructia diverselor tipuri de usi: simple, de intrare, cu deschideri spre interior sau exterior, culisante, armonice.

  Cu toate acestea SALAMANDER va pune la dispozitie si profile speciale, gandite satisfaca cele mai mari exigente si cele mai intense solicitari.