Profilul VIVA Plast, produs de „VIAS” Ltd., a fost dezvoltat, construit și testat cu asistența unei echipe de ingineri de la Institutul Rosenheim, Germania.

Pentru prima dată în Bulgaria folosim cele mai avansate matrici cu acoperire specială – așa-numitele „POWER TOOLS”.

Personalul VIAS Ltd. și-a încheiat cu succes pregătirea la Instituția Greiner Extrusionstechnik. O echipă de ingineri austrieci se ocupă de introducerea și lansarea sistemelor, precum și de procesul de monitorizare.

Sistemul îndeplinește cerințele EN12608, elaborate de Comitetul European pentru Normele Sistemelor de Uși și Ferestre din PVC. Profilul este fabricat de echipamentele GREINER EXTRUSION și Krauss Maffei, pionieri în zona lor.

Procesul este complet automatizat, iar calitatea este garantată prin controlul calității, aplicat prin software GETU, dezvoltat special la Institutul EXTRUZIEI GREINER.

Suprafața sistemelor VIVA Plast cu trei și patru camere este de cea mai înaltă clasă de luciu și capacitate de absorbție a luminii. Materialele fără plumb de înaltă calitate asigură un profil sigur pentru mediu, care respectă standardele de protecție a mediului.

Profilele VIVAPLAST își păstrează întotdeauna structura, suprafața netedă, luciul și culoarea, chiar și atunci când sunt expuse la amplitudine / umiditate drastică variabilă climatică, temperaturi medii lunare peste 35 ° C și sub -10 ° C, presiune variabilă a aerului, ploi acide.