Rolete textile, Plase Insecte, Jaluzele verticale si orizontale

La Vasile PVC

Rolete textile

Roletele textile adauga stil si personalitate interiorului cladirilor, reprezentând o solutie simpla si economica pentru decorarea acestuia, în anumite situatii putând înlocui jaluzelele verticale. Roletele textile creaza intimitate pe tot parcursul zilei fiind un element decorativ si în acelasi timp functional al spatiilor interioare. Atunci când se doreste pot fi strânse cu usurinta în partea de sus a ferestrei oferind panorama exterioara.

Roletele textile se pot folosi atât în spatiile pentru birouri cât si în cele rezidentiale, juxtapunerea de lumina – culori – texturi conferind personalitate si confort interiorului. Mecanismul lor de actionare permite oprirea roletei în orice pozitie, reglându-se astfel cantitatea de lumina ce patrunde în interior.

Un model aparte este modelul Stella, acesta fiind cauciucat pe partea spate, blocând astfel total lumina solara. Prin urmare roleta cu material Stella face întuneric complet în spatiul interior atunci când este desfasurata. Se recomanda folosirea modelelor cauciucate în spatiile cu umiditate ridicata, cum ar fi baia sau bucataria.

Prin varietatea de culori si modele în care sunt disponibile, cu siguranta roletele textile vor conferi stil si frumusete spatiilor interioare pe care decorati.

Principalele avantaje ale roletelor textile:

 – grad de opacitate ridicat protejând spatiile interioare de lumina solara si de privirile indiscrete

 – reprezinta un element modern pentru decoratiile interioare usor de montat si de întretinut

 – roletele textile sunt disponibile într-o gama foarte variata de culori si texturi

Plase anti insecte

Plasa anti insecte este un produs indispensabil în ziua de astăzi pentru o locuinţă modernă. Plasele sunt concepute constructiv să poată fi montate pe orice tip de tâmplărie şi permit o întreţinere şi utilizare uşoară zi de zi.

Plasele anti insecte pot fi:

1. Plasa cu balamale

Plasele anti-insecte cu balamale sunt formate din profile de aluminiu imbinate sub forma de rama cu coltare din PVC si pot fi folosite ca site insecte pentru geamuri termopan sau orice alt tip de ferestre sau usi.

Rama astfel formata se fixeaza cu balamale de tocul ferestrei, deschizandu-se ca o fereastra in exterior.

Plasa este confectionata din fibra de carbon, foarte rezistenta la radiatiile solare si este fixata pe rama cu ajutorul unui cheder.

De ce ai alege plase anti-insecte cu balamale ?

  • Sunt cele mai ieftine plase;
  • Se pot folosi atat la ferestre cat si la usi ;
  • Au o fiabilitate si rezistenta mare ;
  • Sunt foarte practice in utilizare ;
  • Sunt usor de intretinut, putand fi demontate pe perioada iernii;
2. Plasa anti insecte tip rulou

Plasele împotriva insectelor tip rulou prezintă avantajul strângerii acesteia pe timpul iernii sau de câte ori este nevoie, intr-o casetă.

Acţionarea este facilitată de un arc pretensionat, iar deschiderea şi închiderea se fac astfel foarte uşor prin intermediul profilului de tragere, pe care sunt montate mânere.

Plasele tip rulou sunt confecţionate cu caseta şi ghidaje din aluminiu, iar plasa propriu zisă este din fibră de sticlă. Fixarea plasei în poziţia închis se face prin intermediul unui profil de închidere, iar ghidajele sunt prevăzute cu perii pentru etanşare.

3. Plasa Plisee

Plasele Plisse sunt o inovație în materie de protecție împotriva insectelor. Concepute cu un sistem simplu de culisare fără componente pretensionate, plasele Plisse asigura o acţionare uşoară şi plăcută zi de zi, reprezentând o alternativă ergonomică comparativ cu plasele de tip rulou. Designul modern şi culorile de alb, maro sau imitaţie lemn ale profilelor de plase asigură o bună potrivire cu orice tip de tâmplărie fie ea din lemn, PVC sau aluminiu. Utilizate în spaţiile de locuit său birou, plasele Plisse sunt o soluţie modernă şi foarte practică de protecţie împotriva insectelor.

Plasele Plisse rezolvă problema închiderii spaţiilor de acces mari pentru care, din cauza limitelor constructive, plasele de Tip Rulou nu puteau fi folosite.

Jaluzele verticale

Jaluzelele verticale reprezinta o modalitate practica si deosebit de eleganta de protectie împotriva lumininii naturale si de pastrare a initmitatii caminului sau spatiilor interioare comerciale si de birouri.

Jaluzelele verticale s-au raspândit rapid capatând o popularitate tot mai mare datorita ambiantei elegante pe care o confera spatiului în care sunt amenajate si legeritatii de manevrare.

Jaluzelele verticale sunt realizate într-o mare diversitate de modele si de culori, oferind posibilitatea utilizarii lor în spatii dintre cele mai diferite: locuinte, birouri, scoli, clinici medicale, spitale etc.

Prin urmare, în functie de modelul ales, puteti sa conferiti spatiilor interioare pe care doriti sa le amenajati un stil modern, elegant, serios sau plin de viata în functie de destinatia acestora. De asemenea modalitatea de concepere a mecanismului de închidere / deschidere ofera posibilitatea controlarii cantitatii de lumina care patrunde în încapere într-un mod extrem de facil.

Instructiuni de utilizare si întretinere a jaluzelelor verticale

Snurul cu bilute este folosit pentru baleajul pânzelor iar cel simplu pentru plierea jaluzelelor. Este recomandat plierea jaluzelelor verticale doar în momentul în care pânzele sunt perpendiculare pe geam. Este recomandata actionarea snururilor doar din pozitia în care acestea atârna.

Pentru întretinerea lor este recomandat în cazul murdaririi lor folosirea unui burete umed sau spalarea lor cu un detergent lichid fara frecare, stoarcere sau calcare (uscarea lor se face montându-le inapoi pe sina).

Jaluzele orizontale

Jaluzelele orizontale din aluminiu ocupa un loc important în amenajarea cu stil a unui interior modern, oferind protectie împotriva caldurii si, în acelasi timp, permit reglarea fluxului de lumina prin orientarea suprafeţei lamelelor.

Firma noastra va pune la dispoziţie o mare diversitate de modele si culori pentru jaluzelele orizontale, acest produs fiind unul dintre cele mai solicitate pentru umbrirea interioara. Jaluzelele orizontale, pe lânga aspectul elegant ce-l confera interiorului, asigura atât protectia solara cât si protectie vizuala împotriva privirilor indiscrete.

Jaluzele orizontale realizate cu aluminiu de import, sunt de o calitate excepționala asigurând un finisaj complet pentru lucrarile de amenajari interioare.
Jaluzelele orizontale au un mecanism de acţionare care le conferă uşurinţă în utilizare. Sunt disponibile mecanisme de acţionare cu şnur sau cu lănţişor. Lamelele din care sunt produse jaluzelele orizontale sunt realizate din bandă de aluminiu de 24 mm şi într-o diversitate de culori deosebite.